Om 24i.dk

24i.dk drives af mig, Jesper Breindal Kvols, jeg er en mand på 43 år bosiddende på Fyn. Jeg har arbejdet med SEO siden 2010 og har blandt andet hjulpet store firmaer i rejsebranchen, hotelbranchen og grænsehandels branchen med at opnå større synlighed på Google og Bing.

Det startede i 2010 fordi min daværende chef gav mig en simpel udfordring der hed at jeg skulle få hans to hoteller til at ligge henholdsvis nummer et og nummer to på Google, på de mest anvendte søgeord i hotelbranchen. Nu skriver jeg godt nok at han gav mig en simpel opgave, det var det langt fra.

Jeg havde på forhånd en vis kendskab til HTML og havde en generel viden om computere og teknik, men jeg havde aldrig arbejdet med SEO / søgemaskineoptimering før. Jeg læste utallige blogs om SEO, købte e-bøger om emnet og så gik jeg ellers i gang.

Det tog cirka 3 måneder, hvor jeg anslår at jeg brugte måske 5 timer i ugen, på udfordringen. Nu lyder 5 timer i ugen måske ikke af ret meget, det er omkring 65 timer total set, men det hører med til historien at der allerede var lavet SEO på hjemmesiderne, den var bare ikke vedligeholdt og derfor overhalede konkurrenterne ham.

Hvis der ikke allerede var udført en del SEO på hjemmesiderne, ville mit tidsforbrug have været væsentligt højere.

For at gøre en lang historie kort, så lykkedes det at få hjemmesiderne til at rangere som ønsket og det åbnede mine øjne for hvor meget ekstra omsætning og dermed også overskud, et firma kan opnå, alene ved at have en høj synlighed på Google. De to hoteller brugte ikke en krone på markedsføring, udover den SEO som jeg lavede. Kort opsummeret, så kunne to hoteller generere overskud hvert år, alene ved hjælp af SEO.

Det var noget af en øjenåbner. Jeg kommer oprindeligt fra hotelbranchen hvor jeg er udlært kok, så jeg har en stor kendskab til hvor mange penge hoteller bruger på markedsføring, men samtidig også et indblik i hvordan man i virkeligheden forsøger at skyde gråspurve med kanoner. Her er SEO langt mere effektivt, billigt, og vigtigst af alt, MÅLBART. Du kan altså måle præcis hvor mange penge du tjener, pr. krone du investerer i SEO.

Siden da, har jeg arbejdet som freelancer med SEO og har blandt andet haft et af danmarks største rejseselskaber som kunde.