HVORFOR BRUGE SEO?           Professionel (SEO) søgemaskineoptimering eller ej?
Benyt de rigtige søgeord. Kvalitet sælger - ikke mængde!
 
Der kan skrives meget omkring SEO - søgemaskineoptimering.
Her er 24interactives indlæg til dette emne.
 
Hvis man ønsker succes på internettet, er det ikke tilstrækkeligt bare at have en flot hjemmeside.
 
Man skal også have potentielle kunder ledt hen på hjemmesiden. SEO er for en hjemmeside, hvad beliggenhed er for en fysisk butik.
 
Derfor er SEO en del af den markedsføring, som en virksomhed bør investere i. Og i dag er der ikke et bedre sted at markedsføre sig end på søgemaskinerne, i særdeleshed på Google.
 
Når man markedsfører sig på Google, er der to metoder. Enten bruger man SEO eller også bruger man Adwords. Adwords er betalte reklamer på under felterne "sponsorerede links" øverst og i højre side af en Google søgning. Dette svarer til at indrykke en annonce i en avis bortset fra, at man betaler et beløb hver gang der trykkes på sin lille annonce. Set over tid kan dette blive meget dyrt. 
 
24interactive mener at SEO er en mere effektiv metode til at makedsføre sig på, og den er tilmed billigere set over tid.

Med en SEO løsning optimerer man sin hjemmeside således, at man opnår en god placering blandt de relevante links, der vises under selve Google-søgningen.

Hvordan man præcist opnår den højeste placering på en Google-søgning, holder Google hemmeligt. Men 24interactive har stor erfaring og indsigt i hvordan mekanismerne fungerer i Google.
 
Optimeringsarbejdet foregår både på selve hjemmesiden, men også på eksterne sider og i relevante forums.
 
 
Herved opnår man en dobbelteffekt både ved at man får en god placering på Googlesøgninger, men også direkte besøg fra de eksterne sider.

 
SEO er en langsigtet løsning, hvor man dybest set kæmper med sine konkurrenter om den bedste placering på Google. Vi overvåger konstant de valgte søgeord og placeringer, der optimeres løbende med research og nye tiltag i forsøg på at skabe bedre placeringer.

Hos 24interactive betales der for vores SEO viden, udvikling og tid.

24interactive gør opmærksom på, at der er meget stor forskel på kvaliteten af SEO blandt danske udbydere. I værste tilfælde kan der bare være tale om såkaldte "søgemaskinevenlige hjemmesider" uden mærkbar effekt på placeringer på Google.
 
Der er meget stor forskel på søgemaskinevenlighed og søgemaskineoptimering. 24interactive leverer en professionel SEO løsning. Vores SEO løsninger har vist, at have en direkte positiv effekt på vore kunders konkurrenceevne.
 
 
Kontakt 24interactive hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på en professionel SEO løsning.
 
 
LÆS EVENTUELT OGSÅ OM:
  
Webdesign
Unikt/originalt design.
"Ingen skabeloner"
Læs mere
Flash Animation
Inddragelse af Flash 
film og animationer...
Læs mere
CM System
Styr hjemmesiden med 
24interative CMS....
Læs mere
Hvorfor vælge 24i?
Professionelt team.
Bedste kundeservice.
Flexibel og troværdig.
HVAD SIGER KUNDERNE
Aarhus Murer & Tømrerforretning
Vi er meget tilfredse med 24i's altid gode service og er glade for, at 24i.dk hjælper os med vores hjemmeside.....
Aarhusmurer.dk
ABFU Førstehjælpskursus- og udstyr
24i har altid været gode til samle mine ideer og udføre dem i praksis. Jeg vil gerne anbefale 24i.dk
Abfu.dk
VIL DU GERNE RINGES OP?
Har du spørgsmål, som du har behov for at få svar på, er du meget velkommen til at skrive til os, og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.
Kontakt 24i